Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

su
suus3087 - 27-11-2015 19:24:54
Auto & Vervoer

Is deze website te vertrouwen?

[quote=dealsonly schreef op vrijdag 25 sep 2015, 15:49]beste lezers

graag wil ik namens deals only reageren, wij hebben bovenstaande discussie gelezen en begrijpen dat u misschien niet vooraf wilt betalen maar bij aflevering.


wij hebben deze mogelijkheid zojuist voor u aangemaakt.

hopende hiermee u tegemoet te komen.

deals only



hallo deals only.

ook ik heb de allstars besteld, op 11 september.
hierna heb ik niks meer gehoord. meerdere mails gestuurd maar die krijg ik terug omdat ze niet afgeleverd kunnen worden.
vandaag ook gebeld maar direct op voicemail.
het duurt nu wel erg lang. kunnen jullie mij nu een duidelijk antwoord geven?
mijn ordernummer is: 16055

mvg

dit bericht heb ik op 15 okt hier geplaatst, fijn dat je toen op mijn voicemail hebt ingesproken en mij beloofde het geld terug te storten. alleen jammer genoeg is dit nooit gebeurd. het lukt mij niet om op een andere manier contact met jullie te krijgen dus dan maar zo.
graag zie ik alsnog mijn geld van de niet geleverde allstars terug. zodra ik dat heb zal ik het ook weer op deze site plaatsten zodat anderen zien dat het toch wel betrouwbaar is

mvg