Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 27-11-2015 20:42:10
Computers & Telefonie

Beƫindigen abonnement ivm emigreren

.@zoekster

fijn dat uw broer eerst even op vakantie ging.:-)) nee uiteraard vraag ik u, noch de ts naar zijn motieven om te emigreren. maar slechts als voorbeeld, normaal gesproken is emigreren toch een andere zaak , dan heel onverwacht een jaar in het buitenland kunnen studeren,

ik verwijt alfatrion niets, maar een uitspraak uit 2008? en als je die zaak leest spelen daar ook nog andere motieven mee. is er dan niets recenters?

en dat gevaar van aan een ander geven, kan nogal meevallen, dus natuurlijk niet aan je zoontje van 12, die niet mag internetten bijvoorbeeld. :-))

zou ik gaan emigreren, niet dat ik dat doe, en met zo'n abonnement zitten, zou ik het aan mijn kinderen of kleinkinderen geven. geen probleem.