Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gr
Grunn1 - 29-11-2015 12:06:17
Computers & Telefonie

Tmobile pakt €295,- af

Je bent de zoveelste met dezelfde vraag.
en ja ook ik ben de dupe met dit abonnement. coulance kent tmobile niet en dat geweldige abonnement wat ze je aanbieden is niet zo geweldig hoor maar neem het en stap over op het moment dat je wat beters kan vinden. ook ik gebruikte mijn tegoed om van en naar amerika te bellen en als ik die kosten nu ga optellen bij het nieuwe abonnement ben ik jaarlijks heel wat duurder uit.
toch klopt er iets niet wat tmobile doet want in je contract staat dat je telefoon tegoed (niet te verwarren met bel tegoed) onbeperkt geldig is en ten tijde van afsluiten adverteerden ze zelfs met je leven lang geldig.
al die reacties van "je sluit een 2 jarig contract af en die is inmiddels afgelopen" kloppen niet. je sluit een contract af met een minimale looptijd en tijdens deze looptijd kan je niet opzeggen maar na deze looptijd kan je maandelijks opzeggen. je sluit dus een doorlopend contract af met en minimale looptijd zoals bij zoveel aanbieders zoals bijvoorbeeld een sportschool bij ziggo en bij energie aanbieders. vaak krijg je voor het afsluiten van een contract met een aanbieding cadeau maar daarom moet je wel minsten 1 of 2 jaar blijven en wat je daarna doet moet je zelf weten.

ga naar thoorn.nl en cash je telefoon tegoed voor je contract over gezet wordt. op deze manier kan je ongeveer de helft van je tegoed cashen en is tmobile het geld kwijt.
ik heb inmiddels mijn ruim 250 euro tegoed terug gebracht naar 7,50 euro om de laatste paar dagen nog mee te kunnen bellen.