Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gr
Grunn1 - 28-11-2015 10:43:26
Computers & Telefonie

Tmobile pakt €295,- af

[quote=philip36 schreef op zaterdag 28 nov 2015, 09:21]weet u wel zeker dat het gratis bellen en sms'en alleen geldt binnen nederland?
dat staat niet in het antwoord wat u van t mobile hebt gekregen.
dacht dat het gratis was in de hele eu.

mooi voor die mensen die in de eu met vakantie gaan maar als je verder weg gaat lopen je telefoonkosten plotseling heel snel en heel hoog op.
ik heb die aanbieding ook gekregen met 120 minuten per maand bellen in de eu en kan je nu alvast vertellen dat ik daar 0 minuten van ga gebruiken.
wat heb je aan zo'n abonnement??? hoeveel mensen gaan elke maand op vakantie buiten nederland??? je kan overgebleven minuten niet meenemen naar de volgende maand dus betaal je elke maand voor iets wat je misschien 1 of 2 keer per jaar gebruikt.
dit soort abonnementen kan alleen uit als je dagelijks de grens over gaat om bijvoorbeeld te werken of als je in de grensstreek woont en regelmatig gebruik maakt van het netwerk in belgie en of duitsland voor de rest zijn dit onzinnige abonnementen.