Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
digioma - 28-11-2015 16:44:40
Computers & Telefonie

E-mail

Het bovenstaande is me helemaal duidelijk... maar ik heb het andersom... heel apart.

maak op maandagochtend voor 9 uur telefonisch afspraak met m'n huisartsenpost voor een consult op die post (waarschijnlijk slijmbeursontsteking in schouder).
zoals gewoonlijk zijn de artsen weer overbelast; veel aanvragen enz. bovendien hebben de assistenten nog steeds ruzie (onkunde) met hun pc. oké... arts heeft wel 10 minuten op donderdagochtend om 08.40 uur. dus even volhouden. donderdag consult en medicatie gehad en.... hé, vrijdagmiddag (gisteren) een bevestiging via de laptop dat ik donderdag een afspraak heb bij m'n huisarts. leuk zo'n automatische reminder maar dan meer dan een etmaal te laat. verzonden (volgens kopregel) op 24 november en bij mij beland op 27 november. en geloof me; m'n laptop is zeker 4 maal per dag zo'n 2 tot3 uur gewoon in gebruik.

kan nog gekker ... patienten moeten verzoek voor herhaalrecept op de balie in een brievenbus doen voor 11 uur. rond een uur of 5 worden die dan bekeken en vervolgens in één keer voor iedereen naar de apotheek alhier gestuurd. volgende dag bij apotheek ophalen. drie dagen later nog niks; waarna de apotheker vraagt... had je die soms besteld bij die-en-die praktijk? eh... ja!
tja, de assistente had bij alle medicijnaanvragen drie dagen ervoor in plaats van op verzenden op delete gedrukt en nergens een kopie of back-up, dus de alle verzoekjes moesten nog een keer bij de praktijk zelf worden ingediend. aangezien sommige mensen het lege doosje van hun medicijn in de bus doen en die doosjes zijn vernietigd... was dat soms nogal problematisch... ik word daar wel eens erg moe van! oh ja, voor m'n ontsteking maar gewoon weer een ter plekke geprint en door de arts ondertekend recept gehad... kon zelf direct naar de apotheek!