Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bu
busybear - 28-11-2015 23:18:21
Geldzaken & Recht

Is mijn belastingschuld nog te vorderen door de belastingdienst?

[quote=hopetobehelping schreef op zaterdag 28 nov 2015, 17:02]beste noels,

goed dat u gesprekken heeft opgenomen en alle mails nog heeft.
daarmee kunt u aantonen dat het in ieder geval niet aan u gelegen heeft en dat u blijkbaar tegen een muur aanloopt bij de belastingdienst.
uw huidige financiƫle situatie kan ik niet inschatten. het inschakelen van een belastingconsulent zal kosten met zich meebrengen maar zou zeker tot de mogelijkheden behoren.
aangezien u bij de belastingdienst tegen een muur aanloopt zou u ook nog kunnen aankloppen bij de nationale ombudsman.
als u het nog niet gedaan heeft dan zou ik als ik u was allereerst een klacht indienen bij de belastingdienst. meer informatie over het indienen van een klacht bij de belastingdienst en de stappen die daarna kunnen volgen vind u https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/inkomstenbelasting/vraag-en-antwoord/hoe-kan-ik-een-klacht-indienen-over-de-belastingdienst">hier.
hoop dat u snel van de problemen met de belastingdienst af bent en dit allemaal weer achter u kunt laten.

eens met deze stelling dat u een klacht kunt indienen bij de nationale ombudsman. per slot van rekening is het de deurwaarder van de belastingdienst zelf die u in de kou laat staan. ik was er in uw geval al helemaal klaar mee geweest en zou een klacht ingediend hebben.
https://www.nationaleombudsman.nl/klacht-indienen/criteria
veel succes!!