Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 29-11-2015 07:44:21
Geldzaken & Recht

Eigen bijdrage zorg huishoudelijke hulp cordaan betalen als zorg niet geleverd wordt?

Beste bouweirbe,

de eigen bijdrage is aan een maximum gebonden dat afhankelijk is van een aantal factoren.
als de kosten van 1 maal zorg per week dit maximum al te boven gaan dan klopt het dat uw eigen bijdrage hetzelfde blijft ondanks dat u maar 1 maal in plaats van 2 maal per week zorg krijgt.
als dat niet zo is dan klopt het uiteraard niet.
meer informatie hierover vind u https://www.hetcak.nl/portalserver/portals/cak-portal/pages/k1-2-5-maximale-periodebijdrage.html">hier.

los gezien daarvan is het niet netjes wat cordaan doet. als de afspraak is 2 maal per week zorg leveren dan dient cordaan zich daar ook aan te houden. de medewerkers van cordaan die daadwerkelijk de zorg verlenen zullen er weinig aan kunnen doen maar de verantwoordelijke binnen cordaan voor de inzet van zorg dient dit uiteraard op te lossen. als ik u was zou ik cordaan hier op aanspreken. het kan en mag niet zo zijn dat er 2 maal zorg per week wordt afgesproken en dat er dan maar 1 maal geleverd wordt.