Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 29-11-2015 12:04:00
Geldzaken & Recht

Prijs gewonnen maar sponsor houdt zich niet aan voorwaarden

Ik heb ooit hetzelfde meegemaakt. ik had de hoofdprijs gewonnen met een puzzel bij "bloemen en planten". de hoofdprijs was een terrazzo tuintafel, de afbeelding van de hoofdprijs stond er bij. toen de leverancier weken later de tafel kwam afleveren, bleek hij een geheel andere tafel bij zich te hebben dan de afgebeelde tafel. ik ben daar niet mee akkoord gegaan. volgens de leverancier kon ik genoegen nemen met de tafel die hij bij zich had en anders kreeg ik niets. na contact gehad te hebben met "bloemen en planten" (vipmedia), hebben zij voor mij bemiddeld en heeft de leverancier uiteindelijk de juiste tafel (zoals afgebeeld) afgeleverd.
neem nog eens contact op met het natuurblad en vraag hun te bemiddelen lukt dit niet, vraag dan de reisorganisatie of je iets mag bijbetalen voor een andere reis.

wat betreft de discussie over de rechtsbijstand. das rechtsbijstand heeft tegenwoordig ook das prepaid. daar kan iedereen die rechtshulp nodig heeft terecht, ook zonder verzekering.

@wimmi20. ik ben fan, ik hou wel van jouw soort humor.