Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 30-11-2015 10:45:59
Geldzaken & Recht

Incassobureau

Probeer of u schuldhulp verlening kan krijgen meestal zorgen die er voor dat de rente die betaald moet worden omlaag gaat en soms lukt het zelfs om een deel van de schuld weg gescholden te krijgen maar dat lukt niet altijd.
is de schuld echter niet meer aflosbaar dan kan de rechter beslag leggen op uw inkomsten maar dat mag nooit zoveel zijn dat u er niet meer van kan leven.
de laatste optie is een persoonlijke faillissement dan wordt niet alleen uw waardevolle bezittingen verkocht maar ook beslag gelegen op alles wat u bezit en bent u verplicht om zoveel mogelijk af te betalen en evt ook verplicht (meer) te gaan werken.
echter zal u na drie jaar schuld vrij zijn echter mag u in die periode ook geen cent schuld maken anders vervalt deze regeling.
maar een sociale werker of advocaat kan u daar verder bij helpen.