Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 30-11-2015 14:12:46
Garantie & Verzekeringen

Ondanks toezegging toch betalingsweigering

Ik zou dit sowieso aanvechten. vooral ook om de vraag of die kwaal, waarvan hij vroeger last had, nog van enige invloed was op zijn stervensproces. het is dus ook belangrijk wat die kwaal precies was. een kwaal wordt meestal geassocieerd met een tamelijk onschuldige ziekte of ongemak, in ieder geval niet bepaald met een dodelijke ziekte.

verzekeringsmaatschappijen zijn niet alleen meesters in het bedenken / uitzoeken van allerlei redenen (smoesjes) om maar niet te hoeven uitkeren, maar ook meesters in het frustreren van een zaak (uiteraard voor eigen financieel gewin).

lijkt mij zeer zinvol om hiervoor een advocaat in te schakelen, zeer zeker als het (als zo vaak in dit soort gevallen) om zeer grote bedragen gaat. denk daarbij ook aan gesubsidieerde rechtsbijstand.