Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lexgensen
lexgensen - 30-11-2015 14:59:53
Computers & Telefonie

Verdwenen opslagmappen in mail programma

Even een bericht ter afsluiting van dit topic.
uw tips en adviezen allemaal nagelopen en of uitgevoerd. geen oplossing.
google gekeken en allerlei tips/voorstellen/progjes uitgeprobeerd en geen gewenst resultaat.
de help desk van kpn (het net) uitvoerig overleg mee gehad geen resultaat. de dienstdoende "probleemoplosser" verzuchtte ïk wordt gestoord van w10"
de helpdesk van windows geraadpleegd geen resultaat.
bij senior web via mail gevraagd en antwoorden gekregen alle adviezen gevolgd geen resultaat men gaf het op en adviseerde om een specialist van hen bij mij thuis te laten komen.
toen deze man wegging kwam er stoom uit zijn oren was zijn hoofd rood en vloekte inwendig "dit is de eerste keer dat ik iets niet kan oplossen."
heb mij een antivirus/malware en weet ik wat allemaal aangeschaft en erop losgelaten. resultaat was 30 euro armer en geen oplossing. ten einde raad alles teruggezet naar fabrieksinstellingen. dat duurde even maar is gelukt. samen met een handige harry de toeters en bellen weer toegevoegd. daarna 222 windows downloads ook dit duurde erg lang (5 uur en 12 minuten).
net precies voor mijn printer nieuwe sofware van de fabrikant -brother- gekregen. ik hoop dat alles nu weer gaat zoals ik denk dat het hoort. een advies:
weet150% zeker dat je naar w 10 wilt begin er niet aan als je programma nog goed werkt. vista en w7 worden nog jaaaaaren ondersteunt.
oh waar dit topic mee begon met de sub opbergvakjes onder postvak in, dit werkt nog steeds niet zoals het was. ik heb er vrede mee.