Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

nk
nkmtiscali - 30-11-2015 15:17:16
Computers & Telefonie

Tmobile pakt €295,- af

t-mobile breekt gemaakte afspraken - gelegaliseerde diefstal.

t-mobile heft de door mij abonnementsvorm op (flex) en pikt daarmee mijn hoge beltegoed in. geen enkele compensatie.
er staan al meerdere reacties op dit forum, heb ik uiteraard ook gelezen. maar i.t.t. de suggestie en rare opmerkingen in sommige reacties (u belde niet genoeg, had je kunnen weten) ben ik van mening dat dit soort acties ontoelaatbaar is en daarom alle aandacht verdient.
de arrogantie van de macht. en natuurlijk heeft deze firma ook nog eens het juridische gelijk aan de zijde! vervallen verklaren van het opgespaarde tegoed mag dus volgens die cees van t-mobile. voor mij is dit een vorm gelegaliseerde diefstal en woordbreuk.
eigenlijk zouden we joep van 't hek moeten verzoeken nog eens aandacht te besteden aan deze onbetrouwbare provider. afspraak = geen afspraak
ik 'krijg' wel een 'ongekend goed aanbod'. de vraag is of de lettertjes in dit contract wel betrouwbaar zijn. zonder de illusie te hebben dat andere providers beter zijn, neem ik wel afscheid van deze aantoonbaar onbetrouwbare.
en de reactie van martinmartinmar is top