Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dr
driftkikker - 30-11-2015 15:52:39
Computers & Telefonie

Verdwenen opslagmappen in mail programma

Als derde wiel aan de wagen nog een reactie. hetzelfde probleem heb ik een klein jaar geleden gehad. toen was windows 10 nog lang niet aan de orde!! ik heb ook informatie gevraagd via dit forum, heel fijne antwoorden gekregen doch geen enkel succes ook niet via seniorweb. toen maar de leverancier (een-mansbedrijf) benaderd, die is ca. een uur bezig geweest toen waren de meeste mappen weer terug. deze man meende dat ik wel erg veel mappen had hij heeft er een andere (hoe heet dat ook al weer?) opgezet
die onbeperkt aantal mappen zou aan kunnen, sindsdien gaat het goed. als u wilt weten hoe dat programma heet laat het maar horen, ik kan het nu niet zo gauw zien want dan ben ik dit verhaaltje kwijt, het is iets van mob en nog wat.

overigens heb ik sinds gisteren een nieuw probleem: de ontvangen mails staan ineens allemaal door elkaar, niet meer op datum, ook zeer irritant. ik geloof dat ze op alfabeth terecht zijn gekomen. enfin daarvoor maar weer op zoek naar een oplossing.