Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jank - 30-11-2015 18:29:10
Computers & Telefonie

Muis

Ik heb gelukkig geen verstand van computers, maar gezien een aantal reacties hier misstaat het niet om toch te reageren.

een aantal vragen blijft open, ik vind deze althans niet terug in bovenstaande vraagstelling"
1 is de muis draadloos of bedraad?
2 gebruikt u een laptop (met touchpad) of een pc?
3 is dit probleem nieuw of altijd al geweest?
4 is de muis indien bedraad aangesloten met een usb of met een oude ronde plugaansluiting?

1 mogelijk opnieuw toewijzen frekwentie, zoals eerder genoemd. dat zal het resettoetsje zijn aan de onderzijde muis, veronderstel ik.
2 indien een pc gebruikt wordt, dan is het touchpad al uitgesloten, mogelijk.
3 indien pas een probleem, optisch oog schoonmaken. er vanuit gaande, dat een ouderwetse muis met bal niet aan de orde is.
4 met usb inderdaad opnieuw in uit- en inpluggen. wordt de muis uberhaupt herkend als muis? met de oude aansluiting zou ik niet 1, 2, 3 een oplossing weten, behalve dan, dat dit een niet gebruikelijke methode meer is.

succes met de oplossing van het probleem en laat svp even weten wat wel of niet gelukt is. kunnen andere forumgebruikers ook hun voordeel mee doen.