Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fp
fpo - 30-11-2015 20:14:33
Computers & Telefonie

Laatste regel email

@carola.83, ik lees tot mijn stomme verbazing dat je een antwoord hebt kunnen geven uit het pc boek van menno schoone. en dat wordt door de lezers zomaar geaccepteerd, zonder dat de redactie een klacht om de oren krijgt en het stukje alsnog verwijdert!
ik heb dat ook een paar keer gedaan, omdat die menno schoone één van de allerbeste experts in nl is op het gebied van computergebruik, en zodoende heel snel inspeelt op de behoeften van mensen om antwoorden te vinden op hun problemen door daar in ijltempo boeken over te schrijven.
ik heb me dan ook afgevraagd hoe mensen het in hun hoofd halen om straffe kritiek te uiten op een antwoord wat werkt voor de vrager, door te citeren uit teksten van schoonepc.nl, want er worden meteen verwijten gemaakt dat het om adverteren gaat. grote flauwe kul natuurlijk, maar blijkbaar zaten er lezers tussen die een scheve pet op hadden en die dan hebben lopen klagen bij de redactie.
kan je je voorstellen dat ik van m'n stoel af val als deze zelfde redactie nu dit antwoord goedkeut, en die zelfs als topantwoord bestempelt?
zou fijn zijn als deze redactie hier ook eens even op wil reageren, want het gaat tenslotte om het zo goed mogelijk beantwoorden van vragen en oplossingen geven voor vervelende problemen, en wat maakt het in godsnaam uit waar je die antwoorden vandaan haalt? als ze maar werken, toch?
zo, dat moest ik even kwijt.....