Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

na
naamloos12345 - 30-11-2015 20:36:46
Computers & Telefonie

Zelfopstartende firefox

[quote=op6wieltjes schreef op maandag 30 nov 2015, 19:34]fijn dat u meeleest, ik begrijp wat u bedoeld. persoonlijk zou ik, na de versie van firefox die u nu gebruikt te hebben verwijderd, even te wachten en dan opnieuw te installeren. u heeft, misschien allang geleden ooit via een add-on instelling aangegeven dat firefox mee opstart met uw windows programma. ik heb zelf weliswaar geen windows, maar kan me voorstellen dat dit soort instellingen niet veranderen nadat er een update is geweest. ik heb firefox zelf ook als browser, althans ik geloof dat het zo heet (ik ben wel een beetje een digibeet) ingesteld en ik moet zeggen dat ik er al veel plezier van heb gehad. doordat het mogelijk is om je persoonlike voorkeuren aan te geven kun je het maken tot wat jij wilt. als u opnieuw begingt, kunt u ook alle instellingen via de add-ons stap voor stap maken tot uw persoonlijke voorkeur is bereikt. veel succes, kk hoop dat ik u een beetje heb kunnen helpen.

ik heb firefox gedeinstalleerd, en dan heb ik de automatische opstart niet, bij het opnieuw installeren is er geen keuze over opstarten...heb nu even i.e.. als standaard browser ingesteld,