Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 02-12-2015 17:31:01
Garantie & Verzekeringen

Ondanks toezegging toch betalingsweigering

Indien de kwaal geen dodelijke afloop heeft zal u samen met een advocaat dit kunnen aanvechten.
stel dat iemand mak loopt dan is dat geen redenen om iemand een verzekering te kunnen weigeren.
maar als de kwaal wel degelijk ernstige gevolgen zou kunnen hebben zoals iemand met epilepsie dat is wel degelijk een kwaal welke een dodelijke afloop kan hebben en als dat niet wordt gemeld dan hoeft de verzekeraar echt niets uit te betalen.
maar ik vraag me wel af hoe delta lloyd er achter is gekomen dat de "kwaal" bestond.
ook is de vraag of de "onvoorwaardelijke uitbetaling" nog wel terug gedraaid kan worden door delta lloyd onvoorwaardelijk betekend namelijk dat er geen enkel bezwaar is en of dat nu een interne fout is of niet deze fout had gewoon niet gemaakt mogen worden voor dat ze tot uitkeren van een verzekering moeten ze controleren of alles juist is,
de advies is dan ook, stap naar een goede advocaat en die is te vinden via de deken van advocaten en span een rechtszaak aan er is naar mijn mening een toezegging gedaan en die kunnen ze niet zomaar ongedaan maken.