Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
johanvdo - 10-12-2015 18:18:15
Geldzaken & Recht

Verwijdering voertuig

balen, selma! ik heb hetzelfde gehad, maar vanwege een niet startende auto. de sos-knop duurt oneindig lang, dus dan maar ernstig verlaat eruit gesprongen en naar de tram gerend! tja, of ík dan vergeten ben de kabel aan te sluiten of dat dat al voor of misschien zelfs na mij gebeurd is (de auto schijn anderhalf uur na dato te zijn weggesleept), geen idee.


 


als het nou een redelijk bedrag was, accepteer je het, maar dit bedrag is butenproportioneel inderdaad! in mijn specifieke geval opteer ik voor de zaak in der minne te schikken en fifty/fifty te doen (nog steeds heel veel trouwens).


 


maar car2go denkt helaas niet in redelijkheid mee en staat bikkelhard op zijn strepen zonder bewijzen te leveren voor mijn specifieke schuld en zonder eigen schuld te erkennen door niet-werkende auto en sos-belknop. die lijken ook in de jaren 50 te zijn blijven hangen.