Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jd
jdij - 12-01-2016 10:12:17
Geldzaken & Recht

Santander

Santander is gewoon een maffioze bedrijf waarmee je, zoals je zelf al schrijft 'helaas' te maken hebt. zij zijn blij met je want hebben dmv een contract, jou schuldbekentenis aan hen, en doen niets anders dan een bedrag puur in de vorm van cijfers, aan mediamarkt overmaken. dit heet geld scheppen. santander heeft dat geld echt niet in de kuis, ze hebben dat geschapen. santander heeft dus eigenlijk helemaal 'niets' geleverd, maar jou gewongen om hen te betalen.

het tekentje van het mannetje met een grote ijzeren kogel aan zijn been is dus ook heel erg van toepassing. toch valt er alles van de manier van werken van sanander te zeggen. ze stalken je en daarvan kun je aangifte doen!