Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Klacht over crosmo bv - alektum

Ik ben het helemaal met je eens ook ik heb een proefpakket besteld via facebook (stom). ik kreeg het proefpakket maar daar was een maandpakket bij gedaan. was geen brief bij en ik dacht dus dat het geheel het proefpakket was. na 2 weken krijg ik een rekening 39,95. ik heb gebeld na een dag kreeg ik iemand aan de telefoon. ik wilden het terug sturen maar dit kon niet meer 2 weken waren om. ik heb een brief geschreven op advies van consumenten recht waarin ik vraag om een bewijs van het verkoopcontract. hierop heb ik geen reactie gehad de emails met boete  dreiging en nu ook een brief dat er een incasso bureau ingeschakeld gaat worden.
ik heb ondertussen zo iets van laat ze me maar een rechtzaak van maken ik ben zo kwaad om dit soort oneerlijke praktijken.