Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-10-2005 17:45:14
Voeding & Gezondheid

School boeken

kijk ff op de site van boekhuiskampen:
http://www.vandijk.nl/vdsstudents/showsite?cmsmenuid=15&cmspagemenuid=670


welke boeken moet ik inleveren?


studieboeken die je gehuurd hebt bij van dijk educatie moet je aan het eind van het schooljaar weer inleveren. in mei of juni ontvang je thuis een inleverformulier. op dat formulier staat precies welke boeken je gehuurd hebt en je dus moet inleveren. bovendien staat op het formulier vermeld waar en wanneer je de boeken moet inleveren en welk bedrag in rekening wordt gebracht als je het boek niet inlevert. heb je twee weken voor de vakantie nog geen inleverformulier ontvangen, download dan http://www.vandijk.nl/vdsstudents/showpersonallinks?cmsmenuid=129">hier je inleverformulier.


 


kan ik boeken later inleveren?


de studieboeken die je nodig hebt voor een taak of herexamen mag je later inleveren. heeft jouw school een overeenkomst met van dijk educatie dan kun je hiervoor het formulier taken/herexamen(vo) of herkansing/herexamen(bve) op school aanvragen. stuur dit formulier samen met de studieboeken op naar van dijk educatie.


 


heeft jouw school geen overeenkomst met van dijk educatie dan is het niet mogelijk om de studieboeken later in te leveren. de studieboeken die na 1 augustus binnenkomen worden getaxeerd. je ontvangt dan de taxatiewaarde van de boeken.