Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

er
eric72 - 13-07-2016 11:27:24
Computers & Telefonie

Samsung s4 herkent simkaart niet meer

Hier hetzelfde. en niet met één galaxy s4 maar met twee! simkaart lezer van één toestel twee keer vervangen, nieuwe simkaart erin en nog om de haverklap "simkaart verwijderd". en vaak bij opnieuw opstarten de melding dat er geen simkaart inzit.
duidelijk probleem in toestel, wellicht moederbord maar waarschijnlijker is het de software. problemen begonnen na een update.
gisteren een 2e s4 aangeschaft via mp.
kreeg echter binnen een uur wéér de melding "simkaart verwijderd". om uit te sluiten dat het toevallig ook aan de nieuwe simkaart zou kunnem liggen heb ik vanochtend voor 1 euro een hema prepaid simkaart gekocht. deed het dik een uur en toen.... "simkaart verwijderd"!

dussss.....

1e toestel is nu bij yourfix, die gaan het toestel helemaal nakijken. (kosteloos want garantie na kaartlezer vervangen, maar vooral ook omdat ze dagelijks s4's krijgen met dit probleem en nu graag willen weten waar het aan ligt, en dat verwachtte ik van samsung maar die laat je barsten)

ondertussen gebruik ik de 2e s4 voor internet en whatsapp,  en bel ik met een oude nokia.
nokia. ....die telefoons maakte die zelden stukgingen, een week met een batterij toe konden en die tegen een stootje konden....