Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ch
Christien Hoefs - 26-07-2016 19:09:38
Auto & Vervoer

Fraude wimdu

Nooit in zee gaan met wimdu. 
als verhuurder van een 3tal vakantiehuizen op waterpark it soal, verhuur ik nog wel eens aan wimdu-gasten.  5 keer ging dat goed, maar nu is de dag dat mijn gasten aankwamen, 18 juli 2016,  mijn account gehackt en heeft iemand de betaalgegevens gewijzigd en een ander banknummer als standaard ingesteld. wimdu betaalt 24 uur na aankomst van de gast. 
wimdu  vertelde mij vandaag ( 26 juli 2016) dat het rekeningnummer de dag van aankomst 18 juli gewijzigd is ....?? wimdu zegt dat ze op 19 juli 2016 , 1875  euro overgemaakt hebben naar een spaans rekeningnummer en  .... en zeggen nu dat zij betaald hebben. is mijn account gehackt of ben ik opgelicht? ze betreuren de situatie...hun site is veilig??? het is mijn verantwoordelijk om mijn account in de gaten te houden, zeggen ze. kortom ik kan naar mijn centen fluiten. 
vorig jaar augustus overkwam een gast, die  via wimdu een vakantiehuis op majorca gehuurd had, dat dat huis niet bestond....de site was gehackt. 
onlangs waarschuwde kassa mei 2016 : het is een kleine organisatie die moeilijk bereikbaar is  en die een erg onbetrouwbare website heeft die regelmatig gehackt wordt. hoort zegt het voort! een gewaarschuwd mens......