Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-10-2005 21:14:11
Auto & Vervoer

Motor dealers altijd prof.monteurs ?

hoi rene,


er zijn zat goede zaken overal in nederland. maar kijk eerst eens hoe een zaak op je overkomt, hoe ze je behandelen. neem aan, dat de meeste zaken wel vakkundig personeel hebben.


ik ga geen reclame maken voor een zaak, maar woon in arnhem, toen ik een suzuki had, ben ik ook idd overgestapt naar een ander. maar nu dat ik een harley heb, heb ik de beste (als ik dat mag zeggen) monteurs die ik me kan bedenken. ze zijn vriendelijk, hebben altijd tijd voor je, adviseren je, maar ook gewoon voor een bak koffie e.d. kan je er terecht. gewoon zomaar, zonder dat je wat laat doen. lekker gezellig. (en betalen moet je ook overal, dan is het prettiger als het er ook nog leuk is en ze ten alle tijden voor je klaar staan) ook als er wat is komen ze je halen. (waar dan ook)


maar ik denk dat er meer van deze zaken zijn. informeer eens wat in de buurt of op motor.pagina.nl, en zoek daar een club of forum van jou soort motor/merk. je zult zien, positieve informatie is moeilijker te krijgen als de slechte punten. maar als je die eenmaal gevonden heb, zul je tevreden zijn.


veel succes.


groetjes louisa