Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

boppe1943
boppe1943 - 29-08-2016 21:50:50
Computers & Telefonie

Ik kan met google niet on line komen.

De nieuwe laptop waar ik problemen mee heb doet helemaal niets meer. ik kon hem niet eens op de normale manier afsluiten.
@gsm: kaspersky doet het op de oude laptop goed, op de nieuwe krijg ik steeds meldingen dat veiligheid niet gegarandeerd kan worden. gek genoeg ook meldingen dat ik het maximum van 5 apparaten heb bereikt, terwijl ik kaspersky alleen op de nieuwe en oude laptop heb gezet. zou deze virusscanner problemen opleveren? en hoezo tijdelijk uitschakelen? wat zou ik vervolgens moeten doen? op de oude laptop krijg ik dit soort berichten niet. daar werkt kaspersky prima. ik zag dat er op de nieuwe nog een restant van avast stond. dat heb ik in z'n geheel verwijderd. bij de oude laptop werd avast trouwens bij de installatie van kaspersky automatisch verwijderd.
@sjoppie: ik ben hp gewend, m'n oude laptop is ook van hp. windows 10 is echter nieuw voor me en dat is echt wennen :-(

volledigheidshalve moet ik nog zeggen dat voordat ik niet meer via google chrome on line kon komen ik een melding kreeg dat de dns server niet reageert. daarom heb ik de laptop en het modem opnieuw opgestart, zonder resultaat. ook het intypen van het ip-adres 74.125.195.102 gaf niet het gewenste resultaat.