Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

boppe1943
boppe1943 - 08-09-2016 16:56:07
Computers & Telefonie

Ik kan met google niet on line komen.

Hartelijk bedankt voor de laatste adviezen. ik heb gedaan wat ik kon, maar zonder het gewenste en gehoopte resultaat. tenslotte heb ik de handdoek in de ring gegooid en heb ik professionele hulp gezocht. die heeft geen kwalijke dingen kunnen vinden, alleen de 2 stuks eerder genoemde malware, die in quarantaine stonden. er is tenslotte voor gekozen om de laptop terug te brengen naar de fabrieksinstellingen en hem daarna weer opnieuw te installeren. een hele klus. maar hij doet het weer. ik hoop dat de problemen nu echt voorgoed verholpen zijn.
@maritas, uw tip kan ik goed gebruiken voor mijn oude laptop die nogal wat overbodige programma's schijnt te hebben. ik wist alleen niet welke ik wel en welke ik niet kon verwijderen zonder rampzalige gevolgen. dank u wel.
met vriendelijke groet, boppe1943.

overigens nog een vraag (of moet ik daarvoor een nieuw topic maken)? na reparatie heeft de nieuwe laptop geen wachtwoord en pin meer. is dat o.k. of kan ik die beter alsnog aanmaken?