Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 18-11-2016 14:38:20
Huishouden & Energie

Is handtekening op tablet rechtsgeldig?

pak het huurcontrakt er bij en lees wat daar instaat.


pas na 2003 is het zo dat alles weer in goede staat terug gebracht dient te worden en ik vermoed dat ze daar de fout in gaan.


grote gaten in de muur dienen hersteld te worden, behang moet er af maar deuren van 30 jaar oud hoeven echt niet perfect er uit te zien.


ook had u onder voorwaarden getekend omdat aan u niet bekend is gemaakt waarvoor u moest tekenen dus kan u evt naar de kanton rechter toe.


overigens is het niet voor u om de woning verkoopklaar te maken maar aan de eigenaar van de woning zo hoeft u ook geen nieuwe wc,douche  of keuken te plaatsen dat zijn gebruiksporen van een bewoning van 30 jaar en daar moet een eigenaar rekening mee houden,

heeft u hulp nodig neem dan contact op met het juridiche loket  http://www.hetjl.nl" target="_blank">www.hetjl.nl of de woonbond https://www.woonbond.nl/" target="_blank">https://www.woonbond.nl/