Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ev
evasst - 05-11-2005 21:24:17
Huishouden & Energie

Kunststof kozijnen /deuren

hallo joshua


wij hebben ook pas nieuwe kunstof kozijnen aan geschaft heel veel georienteerd en hebben na veel onderzoek onze kozijnen in duitsland gekocht daar zijn nl de eisen veel hoger dan in nederland en ze zijn ook nog eens een stuk goedkoper dan in nederland bij ons scheelde het bijna de helft.


je moet letten op een politie keurmerk, datum van aanschaf moet ik het glas verwerkt zijn en je moet letten op het rendement van het glas.


wij hebben gekozen voor hr++ glas dat heeft een hoog rendement.


verder hebben we een houtnerf in het profiel dit word in nederland via een folie op het kozijn geplakt als je dus een beschadeging aan de folie hebt komt er water onder en gaat de folie loslaten.               in duitsland word dat motief in het kozijn zelf gestanst dus er kan niets mee gebeuren.  na veel huizen bekeken te hebben met pas geplaatste kozijnen bleek ook het duitsbedrijf stukken netter te werken.


wij zijn er zeer tevreden mee en zouden het nog eens doen als het moest.


succes met de keuze voor meer informatie mag u mij gerust mailen