Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-11-2005 23:56:45
Vrije tijd & Tuin

Saxofoon kopen

allereerst, les zul je in ieder geval moeten nemen. neem je geen les, dan zul, je de basistechnieken nooit leren. en daar heb je alleen jezelf mee. saxoffon (maar dat geldt voor bijn a lle instrumenten) is een complex instrument.


ten tweede, voor onder de 200 euro koop je dus geen saxofoon, die dat predicaat mag hebben. voor een redelijke tweedehandse saxofoon moet je toch zeker rekenen op minimaal een 500 euro. dan heb je ook absoluut geen topmodel, maar in ieder geval een leuk instrument voor beginners.


overigens de zeurderige opmerking van valdja onmiddellijk vergeten. als iemand wil reageren op een vraag - ook al is die een tijd gelden gesteld - dan is daar niets mis mee. en daarom reageer ik dus ook op deze vraag. wellicht dat anderen (zoals ik) ook in het verleden gestelde vragen nalopen. dat kan leerzaam en interessant zijn.


dat er een zeurpiet is, die daar moeite mee heeft. so what. als hij daar problemen mee heeft, dan moet hij gezoon deze vraag en antwoorden overslaan en negeren.


wie bepaalt de regels op deze site???


groet, miguel.