Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 11-02-2017 11:15:36
Voeding & Gezondheid

Frituur olie 3liter

Eerst de producent vragen ...... (u heeft een afwijking van de inhoud in liters vastgesteld) en daarna de informatie van de overheid lezen: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/voeding/vraag-en-antwoord/waar-kan-ik-terecht-met-vragen-of-klachten-over-voeding" target="_blank">voedingsvragen en opmerkingen

ook wanneer ene deelneemster namens @tijger1 straks weer gaat reageren met: 'komt ie weer met zijn consumentenbond', (waarvan ik overigens niet lid ben), zie ik ook mogelijkheden om op uw vaststelling te kunnen laten reageren door de producent door georganiseerde maatschappelijke druk en/om tevens het dilemma breder te kunnen rondtoeteren.

vraag: wie is volgens het etiket de producent van dit product namens diamant?

1 - plaats uw klacht op https://www.klachtenkompas.nl/" target="_blank">klachtenkompas.nl en uw klacht wordt aansluitend publiekelijk afgehandeld via de vereniging consumentenbond (de grootste consumentenvertegenwoordiger en oppasser) die het bericht 1:1 aan de producent gaat doorsturen. u en alle consumenten worden aansluitend op de website van klachtenkompas.nl op de hoogte gehouden.

2 - plaats uw klacht en foto op het cb-forum, (waaraan ik overigens óók niet deelneem) en u krijgt misschien contact met de redactie binnen de bond die over voeding gaat en er een artikel over kan schrijven dat in een gids of via een persbericht een breed publiek kan bereiken: https://www.consumentenbond.nl/community/forum/consumentenzaken/voeding-levensmiddelen/welk-kletsplaatje-heb-jij-gezien-deel-hier-misleidende-etiketten" target="_blank">klets-plaatjes