Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 11-02-2017 18:52:21
Voeding & Gezondheid

Frituur olie 3liter

En ik hoop dat de redactie besluit dit nonsens topic met verkeerde berekeningen (nou ja, berekeningen, rekensommetje van de lagere school) niet in de nieuwsbrief op te nemen.




door hansje klein - 11 feb. 2017 om 18:01 
1033 antwoorden / 19 vragen

 

uiteindelijk blijkt nu, dat de ts in deze topic helemaal gelijk heeft. er kan/mag zelfs tot 0,45 ltr te weinig afgevuld worden. zie de beide verschillende links van @janf43 en @tijger1.

m.i. gaat dit over een achterhaalde regeling uit een tijd, dat nog onnauwkeurig werd afgevuld. met de huidige nauwkeurige en geautomatiseerde metingen wordt dus iedere fles precies met de grootsmogelijke winst tot aan de minimale toegestane tolerantie verkocht. uitvluchten vanwegen uitzetten en krimpen van vloeistoffen kunnen ook niet aangedragen worden wanneer een fles niet helemaal randvol gevuld is. men kan trouwens dan ook nog een grotere fles/container gebruiken ...... toch? nb. er was in de topic ook nog sprake van verschillende merken die allemaal ditzelfde deficiet bleken te hebben.

tenslotte @ralphgypsie, u gaf eerder aan een vlotte babbel te hebben, dan heb ik een telefoonnummer/adres voor u om dit probleem nog eens stevig te kunnen gaan aankaarten. dus het probleem van de absurde toegestane tolerantie. u kunt ook deze topic als bijlage per e-mail meesturen en misschien reageert u later nog eens op uw eigen topic, waar uiteindelijk toch best belangstelling voor was (ook wanneer @diumenge nog steeds niet alles begrepen heeft).

ik hoop vooral, dat de redactie besluit om deze interessante topic in de kassa-nieuwsbrief op gaan te nemen ......
___________________________________________________________________________________________________
controle


keuringsambtenaren van de http://www.vwa.nl/" target="_blank">nederlandse voedsel- en warenautoriteit controleren door middel van een feitelijk onderzoek middels steekproeven van waren uit partijen genomen op het in de bovenstaande tabel aangegeven goedkeur- onderscheidenlijk afkeurcriterium. consumenten die afwijkingen constateren kunnen daarvan aangifte doen via de website van de http://www.vwa.nl/" target="_blank">nvwa of via hun gratis telefoonnummer 0800-0488 (de http://www.vwa.nl/organisatie/contact/warenklachtenlijn" target="_blank">warenklachtenlijn).