Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
frans56 - 18-02-2017 20:48:08
Computers & Telefonie

Privé telefoonnummer blokkeren

Hallo moraly

dat kan simpel. maar.... dan moet uw telefoon wel geschikt zijn om, net als bij een mobieltje kan, bij ieder in het geheugen opgeslagen nummer een aparte ringtone  eraan hangen.  kan uw telefoon dat:  sla het nummer op in het geheugen en hang daar een zogenaamde "lege" mp3 aan.
dat is een mp3-tje van 1 of 2 seconden zonder audio.  eenvoudig zelf te maken met ieder pc.  neem 2 seconde audio op vanaf de microfoon ingang zonder en een aan te sluiten.  en hang deze lege ringgtone aan het bewuste telefoon nummer.  als u nu wordt gebeld door dat nummer,dan gaat uw telefoon normaal over, echter u hoort er niets van, immers er hangt een ringtone aan zonder geluid.  voor alle andere nummers heeft dit geen invloed