Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
rompje79 - 09-04-2018 15:38:48
Geldzaken & Recht

Ik mag geen huur en zorgtoeslag aanvragen van kredietbank

Zit u bij krediet bank ivm bewind? of gaan ze u geldzaken regelen? krijgt u leefgeld en betalen hun de rest met in uitkering? dan is dat logisch. hun gaan voor u alles aanvragen en dat komt bij hun terecht voor u vaste lasten. u moet het doen met u leefgeld 


betaald u zelf alle rekeningen en is er niemand die beheerd etc dan zou u dat namelijk gewoon kunnen aanvragen via digid.



ik heb een schuldbemiddeling met budget beheer basis, dus mijn vaste lasten (maandelijkse)worden door hun betaald. al wat daar buiten valt is voor mij zelf.
nu is het wel zo dat ze wat steken laten vallen,waardoor ik dus de puinzooi mag incaseren en met 40 euro per maand moet zien rond te komen.
heb al een keer gevraagd of ik dit dus mocht aanvragen bij de medewerker en die antwoorde met ''dat kan nadelig zijn voor de totale afhandeling van het traject,aangezien ik nog zeven maanden te gaan heb''  ook weer zo'n antwoord waar ik niks mee kan en vraag me dus af of dat wel zo is?