Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 04-09-2019 14:13:31
Computers & Telefonie

Kpn 100%kosten 60%levering

goed gelezen wat ze vertellen?


maximaal 100 mbit en niet u krijgt 100 mbit en helaas is kpn niet de enige die hier mee adventeerd ook ziggo geeft aan dat ik tot wel 500 mbit heb ofwel de kans dat je 500 mbit krijgt maar zelden gaat halen.


alleen als je gaat downloaden uit een nieuwsgroep is er een kans dat je ook 100 mbit gaat halen maar er zit daar wel een ader onder het gras namelijk : storing.


bij 500 mbit zal je daar niet snel iets van merken maar daar het via een koperdraad gaat kan er storing op treden en dan moet een "pakket" met data opnieuw worden opgehaald.


en net als bij ziggo gaat het eerst naar de wijkcentralle en daarna pas naar de straatkast was het niet dat dat bij ziggo het ook werkelijk via glasvezel naar de straatkast gaat waardoor er minder storing optreed.


bij knp is het helaas nog steeds zo dat vele straatkasten nog op koperdraad werken.


waar de wijcentralle staat is hier te vinden : 


https://vvdsl.robinflikkema.nl/wijkcentrales.php" target="_blank">https://vvdsl.robinflikkema.nl/wijkcentrales.php 


en nog even een aanvulling.


net als veel adsl/vsdl providers deeld u de bandbreedte en als er veel gebruikers in uw buurt zitten dan kan het zijn dat u overdag misschien de 100 mbit toe gewezen krijgt maar zodra het druk wordt gaat de verdeel sleutel in en zakt net als bij ziggo de snelheid gewoon terug omdat over een kabel te veel verkeer is.


daarom download ik ook het liefst in de nachtelijke uren of morgens vroeg.