Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 30-12-2019 09:38:09
Geldzaken & Recht

Ik betaal al twintig jaar mijn schuld af stop dat naar 20 jaar

Ik kan dit helemaal niet volgen. wij hebben in nederland een schuldsamenringsregeling/wetgeving wnsp die inhoud dat indien er schulden zijn een beroep kan worden gedaan op deze regeling en u er dan na 5 (vijf) jaren 'vanaf' bent.

zoals @panther22 al adviseerdt, zoek een organisatie voor sociale hulpverlening zoals die er ongetrwijfeld in uw woonplaats/gemeente/regio zal zijn. ga niet in zee met commercieële schuldbemiddeling.

daarbij kunt u volgens mij ook nog de ombudsman van http://www.kifid.nl" target="_blank">www.kifid.nl benaderen omdat ik vraagtekens zet bij de handelwijze van de bank waar u op doelt. 
ook m.ii heeft u uw schuld (zelfs meer dan) voldaan. u kunt ook nog nader advies vragen bij http://www.juridischloket.nl" target="_blank">www.juridischloket.nl maar daar zal men u dan m.i.ook verwijzen naar schuldhulpverlening of u een goed adres daarvoor kunnen geven.