Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ed in den bosch
ed in den bosch - 01-05-2020 12:24:28
Voeding & Gezondheid

Coronamaatregelen aldi supermarkten

Mijn ervaring bij aldi en lidl. aldi op scheveningen. aldi scheveningen vanaf de eerste dag onveilig onregelmatige voorzieningen om te desinfecteren. schoonmaakmiddel en rol keukenpapier als dat er al is. dan weer plastic handschoenen die je ontdekt als je de winkel verlaat en niet altijd aanwezig. ondoenlijk om elkaar in de winkel te passeren op 1,5 meter. zou niet open mogen zijn en riskeren een hoge boete bij "controle". heb zelf altijd latexhandschoenen en desinfecterende doekjes bij me.
lidl op loosduinen. beter geregeld, maar alleen buiten en bij de kassa's. is meer ruimte in de winkel, maar veel te druk. geen 1,5 meter strategie. in het algemeen is het in supermarkten veel te druk en te weinig ruimte. als de kleintjes het moeilijk hebben waarom kunnen de "groten" dan gewoon door gaan. een vorm van hypocrise, zowel in de sector als op de info in de media, valt niet te ontkennen. dus we rotzooien met z'n allen maar wat aan lijkt mij. zijn de regels nog niet streng genoeg?