Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

DeSjeff
DeSjeff - 26-04-2023 16:23:00
Winkels & Webshops

Luxplus, oplichters?

Volledig met je eens.

als je via google iets zoekt (in mijn geval scheermesjes) kom je direct op de artikel pagina. daar staat dan in kleine letters wel ergens dat er een abonnement is, maar daar kijk je niet naar. ik had drie prijzen, ledenprijs, standaard prijs en introductieprijs. ik koos voor de laatste en daarbij werd nergens vermeld dat ik dan gelijk aan een abonnement vast zat.

je krijgt een bevestigingsmail van je bestelling, maar aangezien ik de factuur van scheermesjes niet nodig heb open ik die mail niet, zeker niet als het product netjes 2 dagen later bezorgd is. na 3 maanden ontdekte ik dat ik elke maand betaalde. het koste me wederom 3 maanden om op te zeggen. de laatste termijn heb ik toen gestorneerd wat ik eigenlijk al veel eerder had moeten doen. nu sturen ze een incassobureau met extra kosten. uiteraard ga ik niets meer betalen. ik ben dan ook zeer benieuwd wat de rechter hiervan gaat zeggen. maar ik weet zeker dat ze het zover niet laten komen omdat ze weten dat ze verliezen. koppelverkoop is nog altijd verboden in nederland.