Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Je
Jeroen_A - 27-06-2023 19:38:40
Geldzaken & Recht

Erfdienstbaarheid op zijpad

@geboren amesterdammer: dat is waar het conflict mee begonnen is met de gemeente. ik heb op een gegeven moment de strijd tegen het onkruid en gras opgegeven, want was ook bijna niet te doen door een groenstrook naast het betreffende voetpad. maar ik kreeg er lucht van dat buren begonnen te klagen over het pad en een aantal er mij zelfs op aanwezen. daarop heb ik contact opgenomen met de gemeente, omdat het me dus bevreemde dat ze wel op aanvraag een pad weer netjes wilden leggen, maar vervolgens wederom geen onderhoud willen plegen aan het pad. en daarop kreeg ik dus op vrij botte wijze het antwoord dat het pad volgens de kadastrale kaart van mij is. gesprekken daarna zijn helaas dus ook op niets uitgelopen. even heb ik toen ook gedacht de tegels er meteen uit te wippen en dat de gemeente zich er maar mee moest redden, maar daar heb ik goedwillende buren mee en bovendien spelen hier nogal 's kinderen naast. daarom steekt het me wel, dat het zo'n zooi wordt en een ronduit gevaarlijk pad. het ziet er ook niet uit, zo naast m'n huis, dat speelt ook mee.

om alles in één foto te vatten wordt lastig. ik kan het pad op de foto zetten, maar ik krijg daarmee de rest van de situatie achter bij ons er niet mee op de foto. bovendien privacy en zo... sorry. maar inderdaad, met foto's zou de situatie wat duidelijker worden.

ik ga het ook 's met de vve van de appartementen naast ons overleggen, of zij misschien bereid zijn om het pad mee te nemen tijdens het onderhoud van hun groenstrook. het onkruid en gras komt er immers ook vandaan.