Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 26-09-2023 16:00:02
Vrije tijd & Tuin

Boom te drastisch gesnoeid

De boom staat wel binnen 2 meter van de erfgrens en dat mag eigenlijk niet tenzij de boom al meer dan 20 jaar oud is en niet door u zelf is geplant.
de buren mogen tot aan de erfgrens een gebouw plaatsen maar dat maakt wel dat dat ze uw toestemming nodig hebben om via uw grond in geval van een buitenmuur reparatie een steiger te laten plaatsen zonder ook maar iets aan de boom te veranderen dus ook niet tot boven de stam inkorten met de gedachte die groeit wel weer aan maar het duurt nog jaren voordat het zover is en de kans dat de boom het voor die tijd opgeeft is zeker aanwezig.
ik ben echter niet van mening dat het de verkoop van de woning gaat frustreren want u kunt de boom wel heel erg mooi vinden, de nieuwe eigenaren kunnen heel andere plannen met de tuin hebben.