Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 05-11-2023 10:12:34
Auto & Vervoer

Boete aanvechten via mywheels of voor de rechter laten komen?

Hallo j hol , 

de voorwaarden : 

7.14 bestuurder is slechts bevoegd tot het gebruik van het voertuig dat is overeengekomen en is verplicht het voertuig bij het eindigen van de reservering weer, op de door mywheels aangegeven locatie, aan mywheels ter beschikking te stellen in de staat waarin bestuurder het voertuig heeft ontvangen. 

8.6 tevens is mywheels gerechtigd om verkeers- en parkeerboetes (inclusief verwerkings- en administratiekosten) volledig aan abonnee door te belasten en/of naar abonnee te (laten) verleggen . 

het is abonnee, deelgenoot en bestuurder niet toegestaan om

 11.5 het voertuig terug te brengen met minder dan de voorgeschreven hoeveelheid brandstof/elektriciteit; 

voor de volledige voorwaarden , zie deze link ,

https://mywheels.nl/static/terms-and-conditions/algemene-voorwaarden-april-2023.pdf" target="_blank">https://mywheels.nl/static/terms-and-conditions/algemene-voorwaarden-april-2023.pdf