Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

J.
J. Hol - 05-11-2023 13:46:42
Auto & Vervoer

Boete aanvechten via mywheels of voor de rechter laten komen?

@sjjoppy: de auto *is* in de aangegeven zone teruggeplaatst.

wellicht is mijn uitleg in deze niet helemaal helder geweest; in de binnenstad van amersfoort zijn in principe geen gereserveerde plekken voor specifieke auto's (uitgezonderd gehandicaptenplaatsen op kenteken). vandaar dat een vorige mywheels auto, en ook deze, een zonevergunning hebben, en binnen deze zone op elke vergunningsplek achtergelaten kunnen worden. en zoals bijgevoegde schermafbeelding liet zien; de auto stond in de blauwe zone (de andere blauwe stip is mijn telefoon op het moment van de schermopname).

ik heb zelf geen electrische auto, maar ik heb altijd begrepen dat het niet de bedoeling is om een auto permanent aan de lader te laten staan als deze vol is, toch? dus parkeren binnen of buiten de zone; als de auto niet geladen hoeft te worden parkeer je 'm toch niet op een laadplek?