Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 12-12-2023 10:21:18
Voeding & Gezondheid

Afslank protocol

Hallo thomas , 

hier wordt een "boek" aangeboden voor 37,00 wat een geknipt en geplakt verhaal uit vooral usa te zijn qua recepten en zodra je betaald hebt zit je zonder het te weten aan een abonnement vast van 14,95 per maand, waar je maar niet af kunt komen.

abonnement "de afslankprotocol-app"

6.1 bij aankoop van het product "het afslankprotocol" wordt er automatisch een gratis proefperiode van 30 dagen afgesloten voor het digitaal abonnement "de afslankprotocol-app". de afnemer dient hiermee akkoord gegaan tijdens het afrekenen door een vinkje te zetten bij het vereiste vakje met: "ik ga akkoord met de algemene voorwaarden."
6.2 na afloop van de proefperiode zal het abonnement maandelijks automatisch verlengd worden en zal er een bedrag dat vermeld staat op https://www.afslankprotocol.nl/prijzen/" target="_blank">deze pagina in rekening gebracht worden.
6.3 de afnemer heeft altijd de mogelijkheid om het abonnement op elk moment te beëindigen en te annuleren via https://www.afslankprotocol.nl/contact/" target="_blank">deze pagina. de opzegtermijn is een maand voor het einde van de huidige periode.

voor de volledige voorwaarden , klik op de rode regel .

https://www.afslankprotocol.nl/algemene-voorwaarden/" target="_blank">https://www.afslankprotocol.nl/algemene-voorwaarden/