Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Thecla58
Thecla58 - 28-12-2023 14:51:16
Huishouden & Energie

Wij hebben al sinds 2020 een strijd met woningstichting eigen haard

Je kunt, als je die hebt, je rechtsbijstandverzekering inschakelen en naar de rechter gaan. maar of je daar gelijk krijgtt? vraag me af wat je dacht te bereiken met al die instanties die je ingeschakeld hebt. dacht je werkelijk dat die ook maar iets in de pap te brokkelen hebben bij de wbv? wat is je ultieme doel dat je wilt bereiken? dat je bovenburen uit huis gezet worden? of dat ze op extra kosten gejaagd worden en een nieuwe ondervloer moeten leggen? weet je zeker dat het een ondervloer van folie is? 

het wonen in een appartementengebouw is nu eenmaal heel anders dan in een woning of een hutje op de hei. verder vind ik dat je nogal een uitspraak doet door je bovenbuurman als leugenaar neer te zetten.

tot slot... wellicht ben je inmiddels zo gefrustreerd dat je je aan alles wat er boven je gebeurt ergert. ik zeg; omgevings- en woongeluiden zijn niet meer dan logisch.