Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

So
Soko - 23-01-2024 17:32:07
Garantie & Verzekeringen

Media markt levert gebruikte laptoppen als nieuw. hulp nodig bij het aantonen

Dank voor de eerste reacties. ik ben zzp-er en kan zakelijk gewoon een laptop aanschaffen bij de mediamarkt. het is niet voor iedereen als vanzelfsprekend dat je dit bij een it bedrijf doet als startende ondernemer. en nee ik heb nog geen budget voor een nieuwe laptop. en ja ik zet alles in de cloud. dus ik kan altijd bij mn werk, maar heb dan nog steeds met andere applicaties van mijn opdrachtgever te maken

de computerzaak waar ik ben langs geweest heeft geen belang erbij gehad om te concluderen dat het een gebruikte laptop is. hij vroeg hoe oud de laptop is en of het nieuwe laptop was en toonde mij daarna de behuizing en de schroeven. je zag duidelijk dat de schroeven bewerkt zijn.

ik lees jullie vragen en ik kan het niet hard maken dat ik aan de laptop heb geknutseld. ik weet alleen dat ik geen it-er ben, zou niet in me opkomen om de laptop open te schroeven om vervolgens wat te doen??? daarom contacteer ik de fabrikant en de mm. misschien niet de juiste volgorde, misschien niet de juiste winkel en wat beginnersfouten. terechte vragen en opmerkingen. neemt niet weg dat ik een tweedehands product voor een nieuwprijs heb ontvangen. en zal daarom de reactie van heremietkreeft nader onderzoeken. dank allen!