Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 23-02-2024 13:43:39
Garantie & Verzekeringen

Hoe lang blijft een weigering van een verzekering staan?

U bent om en nabij 30 jaar geleden uw contractuele verplichtingen niet na gekomen en geroyeerd dat betekent ook dat u een cis verzekeraars registratie krijgt die hooguit 3 tot 5 jaar zichtbaar blijft.
voor zover ik weet wordt de vraag is u 'ooit' een verzekering geweigerd niet meer gesteld maar wel is u in de laatste 8 jaar een verzekering geweigerd want de langste tijd dat een cis registratie blijft staan is 8 jaar en dat in niet het geval en kunt u nee invullen.
zelf verzekeringen via internet afsluiten is weliswaar iets voordeliger maar dan moet u in geval van schade wel veel zaken zelf gaan regelen en ook iets om mee op te passen, de absurde premieverhogingen na het eerste jaar.
een tussenpersoon sluit in overleg met u verzekeringen af en is tevens uw aanspreekpunt bij een schade afhandeling of als u bijvoorbeeld een andere auto wil verzekeren.
mijn advies niet zelf online verzekeringen af gaan sluiten want in tijden van nood weet even niet meer bij welke verzekeraar uw voor de schade verzekerd bent en dat weet de tussenpersoon dan weer wel.