Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

agapon1951
agapon1951 - 28-02-2024 14:42:50
Garantie & Verzekeringen

Loodgieters-/dakdekkersbedrog oplossen

Hwt onbegrijpleijk dat dit allemaal maar getolereerd wordt. in heerlen onlang twee mannen opgepkat die 15 miuten een ebdrag van 900 vroegen. politie reageerde daar op de juiste wijze. echter in alkmaar reageerd de politie totaal niet.  dan onder druk gezet toch gedwongen (intimidatie) wordt te betalen, je niet meer veilig voelt (geweld van tegenwoordig niet normaal meer)  is het ineens een civiele procedure die je dan tegen de oplichters moet aanspannen.
dan kun je dus rustig gaan wachten tot ook bij jou een dergelijk explosief tot ontploffing wordt gebracht. beshoten of een mes waar je perongeluk tegen aan loopt. zolang er niet hardere aanpak is zullen de oplichters hun gang blijve gaan en doen wetende van de slappe houding van justitie en de onbetaalbaarheid van en advokaat voor mensen met een laag inkomen. 
gegevens om te haarlem.  er wordt dus door de herrmandat met twee maten gemeten. in limburg kennelijk netjes opgepakt en in noord holland is het dan van zoek het maar uit. in beide gevallen soort gelijke oplichtingspraktijken maar is kennelijk provincie geobonden wat men er mee doet.   
is het dan vreemd dat mensen zichzel gaan verdigen naa een aantal keren geconfronteerd te worden??/ raden wie er dan opgepkat wordt......niet de veroorzaker .......die is dan ineens zielig, terwijl de feitelijke oorzaak ligt in het slappe beleidt.