Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

1paul
1paul - 29-02-2024 15:04:18
Auto & Vervoer

Beperking van garantietermijn.

ten eerste gaat een verkoper niet over de fabrieksgarantie maar de fabriek, verkoper staat garant voor de wettelijke garantie en die termijn is nul jaar nul maanden nul weken en ook nul dagen!!


 


oftewel er is geen garantietermijn in nederland wat echter niet wegneemt dat nederland wel een garantie regeling kent en wel het recht op een goed werkend produkt voor een bepaalde termijn!!


 


https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bescherming-van-consumenten/vraag-en-antwoord/welke-garanties-heb-ik-op-een-product#:~:text=wettelijke%20garantie%3a%20recht%20op%20goed,geen%20wettelijke%20garantietermijn%20in%20nederland." target="_blank">https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bescherming-van-consumenten/vraag-en-antwoord/welke-garanties-heb-ik-op-een-product#:~:text=wettelijke%20garantie%3a%20recht%20op%20goed,geen%20wettelijke%20garantietermijn%20in%20nederland.