Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 05-03-2024 15:10:31
Vakantie & Reizen

Sunweb schoonmaakkosten

Ik lees o.a. dit in de informatie waar @marita5 u al naar verwijst en daaruit is af te leiden dat men dit wel degelijk m.b.t. het boekingsproces duideloijk maakt.

meer specifiek dit onderdeel van die informatie:  (het is wel van belang om goed te zoeken en in dit gevaml bij schoonmaken ) de belangrijkste regel heb ik vet
gemaakt

borg

voor een aantal accommodaties is het noodzakelijk dat je ter plaatse een borg betaalt. de borg geldt als garantie voor eventuele schade aan het appartement of de kamer en de inhoud hiervan. de borg krijg je weer terug na controle van jouw appartement of de kamer bij het uitchecken. het is ook mogelijk dat jouw rekeningnummer wordt gevraagd. de borg wordt dan op jouw rekeningnummer teruggestort. per accommodatie verschilt het of de borg contant in euro’s of per credit card voldaan kan worden. de betaling en restitutie van de borg zijn altijd een zaak tussen jou en de accommodatieverschaffer. sunweb is hiervoor niet aansprakelijk.

https://www.sunweb.nl/wintersport/reisinfo/accommodatie#top" target="_blank">> naar boven


eindschoonmaak

bij veel wintersport accommodaties zijn de kosten voor de eindschoonmaak niet inclusief. worden er ter plaatse kosten voor berekend dan vind je dit bij de desbetreffende accommodatie onder het kopje ‘praktische informatie’ en dan onder ‘faciliteiten’. soms kun je kiezen of de eindschoonmaak betalen of zelf jouw appartement of kamer schoonmaken. maak je jouw appartement of kamer zelf schoon, dan wordt dit altijd gecontroleerd door de eigenaar.