Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Le
LenaF - 12-03-2024 12:33:32
Winkels & Webshops

Luxplus, oplichters?

Ik zie dat er ofwel heel veel brave burgers hier commentaar leveren ofwel heeft luxplus een stel studenten in dienst die op het internet proberen het image een beetje in stand te houden (en aan de slachtoffers te vertellen hoe stom ze eigenlijk zijn dat ze hierin getrapt zijn).

maar het feit blijft wel dat bij het bestellen van een artikel via deze site je, zonder dat je daarvoor zelf kiest (of iets aanvinkt), vast zit aan een abbonnement. dit is gewoon zwendel en mensen om de tuin leiden. en dan mag je jezelf 's avonds in de spiegel kijken en je afvragen of je goed bezig bent beste luxplus.

overigens zou dit wettelijk verboden moeten worden, je koopt een abbonnement door er actief voor te kiezen (dus ook actief iets aan te vinken). vroeger werd dit met nieuwsbrieven ook gedaan (als je niks aanvinkte kreeg je hem) maar ook dat is tegenwoordig volgens mij niet meer toegestaan, dus je vinkt aan als je een nieuwsbrief wilt ontvangen (en dat is gratis) - hier gaat het om een maandelijks bedrag dat je moet betalen dus daar zou iets meer 'bevestiging' moeten zijn van de klant om hier akkoord mee te gaan!!!