Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 17-03-2024 10:28:09
Winkels & Webshops

Bestelling niet geleverd, wel betaling vereist

In ieder geval niet betalen. de verzender dus intertoys is verantwoordelijk voor de juiste verzendingt en zal dus moet kunnen aantonen dat u het wel werkelijk ontvangen zou hebben. het lijkt mij dat dat niet kan. bovendien zijn er m.b.r. niet adequate leveringen van dhl al meerdere klachten bekend zoals bij mij het zonder melden een pakket voor de deur zetten op een weinig opvallende plek en ook het plaatsen van een pakket voor mijn deur, al iets langer geleden, wel aangebeld maar meteen weggeloopen terwijl het pakket helemaal niet voor mij bleek te zijn. dat heb ik toen teruggebracht naar een dhl servicepunt. 

nog stelliger: zijdens klarna dient men bewijs te leveren dat het bij u zou zijn afgeleverd en uitsluitend een melding van dhl aan klara is beslist niet afdoende.
het komt vaker voor bij klarna maar ook hier is het de aanhouder die wint, vraag dus om schriftelijk bewijs zo men 'voet bij stuk'blijft houden. laat u niet intimideren, zo men toch zou overgaan tot een invorderingsprocedure (via een deurwaardersexploit) is het wel van belang om daarop te reageren bij de rechtbank omdat er anders sprake zou kunnen zijn van een 'bij verstek oordeel' doch zal indien u aangeef dat het aan bewijs ontbreekt de eiser 'de staart tussen de benen krijgt'. oook m.b.t. het oirspronkelijke bedrag ad. €25,00. u kunt dan zelfs als tegevvordering kosten die u zelf iun deze alsdan heeft moete maken vorderen.  

zie naast gegeven aanwijzingen ook nog:  https://www.consuwijzer.nl/online-winkelen/ik-heb-online-iets-besteld-maar-krijg-het-niet-geleverd-wat-nu" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/online-winkelen/ik-heb-online-iets-besteld-maar-krijg-het-niet-geleverd-wat-nu